Saaie online meeting? Zo kun je dit stiekem veel leuker maken!

Juist nu heb je meer te maken dan ooit met online gegeven meetings. Vanwege het coronavirus zit je meer thuis en zijn de werkplekken veelal gesloten. Om toch het optimale uit jouw online meeting te halen, hebben wij hieronder een aantal punten beschreven die ervoor zorgen dat je volledig alles meekrijgt en toch een leuke ervaring eraan overhoud.

Voor verdere tips voor je Nintendo Switch met betrekking op opslag, snelheden en andere onderwerpen verwijs ik je graag naar een ander artikel!

Nintendo Switch

De Nintendo Switch met de bijhorende Nintendo Switch micro SD kaart, waar jij al jouw favoriete spellen op kunt downloaden.

Met de Nintendo Switch binnen handbereik is eigenlijk alles veel leuker. Nu is het nog een uitdaging om toch alles mee te krijgen van de meeting, en tegelijkertijd gebruik te maken van de Switch. Zorg daarom voor een rustige omgeving waarbij je niet te veel opvalt voor je collega’s. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen doorheeft dat je met de Nintendo Switch aan het spelen bent. Vervolgens zorg je ervoor dat je zelf op beeld bent tot maximaal je nek, zodat alles wat eronder afspeelt niet zichtbaar is op beeld. Hierdoor heb je nu een blind-side gecreëerd zodat jij nu de games kunt spelen, waar jij al zolang op aan het wachten was. Door gebruik te maken van Nintendo Switch Micro SD kaarten kun je oneindig ‘switchen’ van games, en ben je dus nooit uitgespeeld.

Nintendo Switch micro SD kaart – De Apex Legends geheugenkaart

De personages van Apex Legends met de speciale editie van de Nintendo Switch micro SD kaart voor Apex Legends.

Nintendo heeft in samenwerking met SanDisk een nieuw geheugenkaart, namelijk een nieuwe Micro SD kaart ontwikkeld, speciaal gemaakt voor Apex Legends. De Apex Legends Micro SD kaart maakt het mogelijk om dit spel te spelen op deze console omdat het spel al meer dan 20 GB in gebruik neemt om te downloaden. Hierdoor kan het spel niet op het interne geheugen van de Switch geplaatst worden. Je begrijpt dat dit dus noodzakelijk was voor het spel en de console om tot een samenwerking te komen. Sinds de release van Apex Legends is dit een van de meest besproken onderwerpen in de Switch community.

Nintendo Switch micro SD kaart – De Super Mario Bros geheugenkaart

Het zeer bekende spel Super Mario Bros met de Nintendo Switch micro SD kaart met 256 GB.

Een van de meest authentieke spellen van Nintendo is natuurlijk Super Mario Bros. Vroeger waren de meeste spelers niet weg te slaan van dit spel, maar daar is tegenwoordig niks aan veranderd. Je bent zo uren zoet met de verslavende animaties en geluiden van de karakters. Met de Nintendo Switch Micro SD kaart kun je jouw progressie in de campaign-mode oneindig blijven opslaan. Het kaartje heeft de optimale schrijf-, en leessnelheid om snel te laden tussen de verschillende schermen. Let wel op dat je huidige progressie niet over een bestaande game overschrijft, want hiermee kan het zijn dat je jouw progressie kwijt bent.

Met het bovenstaande in acht te nemen is het dus heel gemakkelijk om van jou online meeting een leuke meeting te maken, waarbij je collega’s het niet door hebben dat je eigenlijk met iets anders bezig bent. Weet jij dat jou collega ook een Nintendo Switch in zijn bezit heeft, en krijg je het idee dat je je collega’s attent moet maken van deze tips? Doe dat dan uiteraard voorzichtig met gepaste waakzaamheid aan wie je het verteld. En wellicht kunnen jullie dan in de toekomst tegen elkaar spelen tijdens de meeting, of verslaan jullie elkaars highscore door de Nintendo Switch Micro SD kaarten van elkaar uit te wisselen. Ten slotte is het belangrijk dat je voldoende capaciteit hebt om al je favoriete spellen te kunnen spelen, een Micro SD kaart voor de Nintendo Switch is de perfecte oplossing hiervoor!

Geef een antwoord