Gamen: welke spelcomputer?

Wat zijn nou de games die je echt moet hebben en welke games juist niet? Zijn alle games echt het geld waard? En waarom moet je voor PlayStation of voor Xbox kiezen? Is dit echt beter dan PC of smartphone? Wij snappen dat je met deze vragen kunt zitten. Om die reden helpen wij je met het maken van de juiste keuze voor de juiste games en vertellen wij hoe je hier beter in kunt worden. Door jarenlange ervaring met gamen, kunnen wij je echt alles vertellen over gamen.

Gaming Geheugenkaart – Platform

De nieuwste PlayStation 5 waarop je vele games kunt spelen.

Er zijn verschillende platforms waar je op kunt gamen. De bekendste en veruit populairste zijn Playstation en Xbox. Deze sluit je aan op je televisie en je kunt de beste games direct spelen. Bekende spellen zijn FIFA, Call of Duty en Red Dead Redemption. Dit zijn spellen die je goed met je controller kunt spelen, maar hier komen wij later op terug. Verder zijn er de Playstation Vita, Nintendo 3DS en Nintendo Switch. Dit zijn portable spelcomputers die je overal kunt meenemen. Hier kun je spellen kopen, maar ook downloaden. Hiervoor is het handig om een geheugenkaart te kiezen. Een SanDisk micro SD kaart zal hiervoor een goed voorbeeld van kunnen zijn. Op deze micro SD kaart kun je de games opzetten en kun je deze games overal spelen waar jij dat wilt. Verder kun je natuurlijk old school op je PC of laptop gamen. Hier heb je wel een snelle PC of laptop voor nodig, maar de beleving hierop is optimaal! Het probleem is echter wel dat veel spellen niet meer echt een update krijgen, waardoor alles bij het oude blijft. Het laatste platform is de smartphone of tablet. Ook hier kun je veel games op spelen en het is handig om hier een geheugenkaart voor te nemen, om zo alle games te kunnen blijven updaten en de nieuwe games te downloaden.

Gaming Geheugenkaart – Games

Er zijn vele game consoles waarbij sommigen het gebruik van een micro SD kaart van belang is.

Welke games zijn zeker het proberen waard? Dit is afhankelijk van het platform. Bekend is dat op de PlayStation en XBox games als FIFA 20, Call of Duty, Red Dead Redemption en Assassins Creed populair zijn. Deze spellen kun je goed spelen op je TV, waardoor je prachtig beeld hebt. Op de Nintendo 3DS zijn vooral Super Mario, Pokemon en The Legend of Zelda populair. Voor de Playstation Vita zijn meer actiegames als Grand Theft Auto en Need for Speed geschikt. Op de PC zijn over het algemeen The Sims en Fortnite ontzettend bekend. De smartphone doet het vooral goed met Mario Kart en Angry Birds. Nu je weet welke spellen populair zijn op welke spelcomputers, kun je zelf de keuze maken, wat je een leuk spel vindt om te kopen.

Gaming Geheugenkaart – Wat kies je?

Wat is voor jou de ideale spelcomputer? Wil je thuis vanaf de bank voor je TV gamen? Dan is een Playstation 4 of XBOX One iets voor jou. Hier speel je simpel vanaf je bank alle populaire spellen en kun je vaak ook online tegen andere spelers spelen. Ben je veel weg en wil je onderweg je games kunnen spelen, kies dan voor de Nintendo 3DS of Playstation Vita of Nintendo Switch. Deze kun je overal mee naar toe nemen en je kunt daardoor dus overal gamen. Wil je old school gewoon lekker achter je PC oude spellen spelen, dan kun je de PC of laptop kiezen. Het enige probleem is dat veel spellen veel minder mooi gemaakt worden voor de PC. Dit is natuurlijk omdat game-ontwikkelaars ook betalen voor het ontwikkelen van de spelcomputers. Wil je niks nieuws kopen, maar wel gamen? Dan kies je voor je smartphone. Hier kun simpel gamen, zonder dat je iets hoeft te kopen, aangezien je waarschijnlijk zelf al een smartphone hebt, echter is een geheugenkaart wel handig voor deze toepassing!

1 thought on “Gamen: welke spelcomputer?

Geef een antwoord