De GoPro en geheugenkaart: voor alle extreme sporten!

Als het gaat om actioncamera’s springt GoPro er boven uit. GoPro camera’s worden hierom gebruikt bij het filmen van allerlei extreme sporten voor op een micro SD kaart. Denk hierbij aan Wingsuit Flying, Surfen, Cliff Jumping en ga zo maar door. Door het opzoeken van de grenzen tijdens het beoefenen van deze sporten leveren dit extreem gave en mooie beelden op die de hele wereld overgaan. Zo heeft de extreemsporter Claudio Caluori een mountainbike route gereden vol met gevaren zoals scherpe stenen, gladde wegen en afgronden. Het is wel duidelijk dat dergelijke extreme sporten uitsluitend door professionals worden beoefend. Ook organiseert GoPro regelmatig events waarbij de beste extreme sporters samen komen om de meest gevaarlijke dingen te doen. De video’s die hiervan worden gemaakt worden op YouTube gepubliceerd om zo de kijker mee te nemen en de adrenaline zelf te laten ervaren!

Ben jij nou zelf opzoek naar een GoPro camera? Let dan wel op met jouw budget, een goede geheugenkaart is namelijk een noodzakelijke en dus bijkomende uitgave zal zijn.

De verschillende geschikte GoPro camera’s met micro SD kaart

De GoPro HERO 9, 10 en MAX met een micro SD kaart is een gouden combinatie voor het filmen met extreme sporten.

GoPro heeft al meerdere actioncamera’s uitgebracht, zo begon het allemaal met de GoPro Original HD HERO. De lancering van de eerste GoPro actioncamera was een groot succes waardoor er continu de nieuwste types worden gelanceerd op de markt. Enkele voorbeelden van camera’s die zijn gelanceerd, zijn: GoPro HERO 5, GoPro HERO 9 en de GoPro MAX. De nieuwste actioncamera van GoPro is in januari 2022 op de markt gebracht, de GoPro HERO 10. Door de hoge framerate in 5K met 60 fps en 4K met 120 fps neem je vloeiende beelden op met jouw HERO 10.

Er is dus veel keuze betreft de modellen van GoPro, voor de beste prestaties is de keuze voor een GoPro HERO 10 zeer geschikt om alle avonturen en mogelijke extreme sporten op te nemen. Het is wel verstandig om de verschillen goed door te nemen en een micro SD kaart aan te schaffen om de beelden veilig op te slaan.

Welke geheugenkaart is geschikt voor jouw GoPro?

De GoPro HERO 10 met een micro SD kaart van SanDisk. De SanDisk Extreme Pro micro SD kaart zal voor de mooiste beelden zorgen.

Om alle mooie beelden van de avonturen op te slaan is het gebruik van een geheugenkaart noodzakelijk. Het hangt echter per model van GoPro af met welke hoeveelheid de opslag kan worden uitgebreid. Zo is het mogelijk om de opslagcapaciteit van de GoPro HERO 7 uit te breiden tot 128GB. De GoPro HERO 10 is uitbreidbaar tot 256GB. Lees dus ook vooral de blogteksten op deze website over alle modellen van GoPro camera’s!

De GoPro actioncamera’s worden met name gebruikt om avontuurlijke activiteiten mee waar te nemen. Hierom is een snelle geheugenkaart aan te raden. Zo heeft het merk SanDisk een micro SD kaart van de Extreme Pro serie die geschikt is. Ook de concurrent van SanDisk, namelijk Samsung heeft zeer geschikte geheugenkaarten voor de GoPro camera’s. De Samsung micro SD kaart PRO Plus zal ook voor de mooiste beelden zorgen met jouw GoPro.

Een dergelijke micro SD kaart neemt vele voordelen met zich mee. Zo worden alle beelden zonder enige opslag problemen opgeslagen. Hierdoor kan je altijd door blijven filmen en fotograferen van jouw activiteit. Verder kun je een micro SD kaart overal mee naar toe nemen. Dit komt doordat het zo klein is als een nagel van een duim. Ook kun je met de juiste micro SD kaart het optimale uit jouw camera halen. Dit is vaak gebaseerd op de schrijf- en leessnelheid van de micro SD kaart. Ten slotte kun je een micro SD kaart voor meerdere apparaten gebruiken indien nodig.

Geef een antwoord